(ACN) El candidat del Partit Popular a les eleccions del 14-F, Alejandro Fernández, ha votat al pavelló de Sant Pere i Sant Pau de Tarragona. Després d’emetre el vot, Fernández ha fet una crida a les urnes perquè aquest 14-F hi hagi una alta participació. “La democràcia s’enforteix quan la participació és alta i la gent s’involucra”, assegura. El candidat popular també avisa els electors indecisos: “Si no vas a votar, altres decideixen per tu”. Fernández també ha volgut tranquil·litzar els que puguin sentir por davant possibles contagis als col·legis electorals i afirma que anar a votar és tan segur com anar a buscar el pa.

Durant els darrers dies de la campanya electoral, el candidat popular també havia insistit en la necessitat d’assolir una alta participació a les urnes aquest diumenge per evitar una nova majoria independentista al Parlament. Segons Fernández, l’independentisme està molt mobilitzat i si la participació global acaba sent alta això significaria que s’ha mobilitzat també l’electorat constitucionalista.

“Estic convençut que aconseguirem una alta participació que doni sentit a la jornada”, ha explicat Fernández aquest diumenge després de votar. El candidat del PP assegura que participar “és més important en dies com avui” perquè la societat catalana, afirma, afronta “reptes molt importants”. Fernández també ha mostrat “plena confiança” en l’organització electoral i confia que la jornada es desenvoluparà amb total normalitat.

Pavelló habilitat com a col·legi electoral

El cap de files del PP ha votat al pavelló del barri Sant Pere i Sant Pau de Tarragona, als afores de la ciutat. Aquest és un dels espais que l’Ajuntament ha habilitat per substituir col·legis electorals habituals i així poder garantir espais de votació més grans com a mesura de prevenció contra la propagació de la covid-19.