(ACN) La candidata d’En Comú Podem a les eleccions catalanes, Jéssica Albiach, ha votat al col·legi electoral de l’Institut d’Educació Contínua UPF. Des d’allà ha fet una crida a la participació en unes eleccions que ha qualificat de “clau”. “No només ens estem jugant el present de Catalunya, sinó també el futur”, ha advertit en una atenció a mitjans pocs minuts després de dipositar ella mateixa el seu vot.

Albiach ha demanat “a la gent honesta, treballadora i compromesa amb la democràcia” que acudeixi a les urnes i els ha demanat que votin “per una sortida social a la crisi, pel diàleg i per aturar l’extrema dreta”. “Davant l’odi i la resignació, votem per l’amor i per l’esperança”, ha insistit Albiach, que ha confiat que s’iniciarà “una nova etapa”. La líder d’En Comú Podem ha garantit que les eleccions són segures i que el dispositiu està funcionant.

Després de votar, Albiach ha demanat a la ciutadania que voti “malgrat el virus, la pluja i el cansament que molts tenen amb la política”. “Cal que hi vagi la gent jove i la gent gran, la gent amb fills i sense, perquè això va de futur i tots el necessitem”, ha apuntat, per afegir després que es necessita “fraternitat, deixar enrere els retrets i la resignació i avançar”.