Sanz ha fet públiques les dades a la Comissió d’Urbanisme a petició del PP. La tinenta d’alcalde, però, no ha concretat si entre aquests 17 ligitis hi ha també el que va anunciar el Gremi d’Hotels. Xavier Mulleras (PP) ha dit que li preocupa els recursos presentats perquè “pot generar problemes econòmics a l’Ajuntament”. “Això pot suposar centenars de milions d’euros, i vostè ho sap”, ha etzibat Jordi Martí (PDeCAT) a Janet Sanz. Des de Cs, Koldo Blanco ha reclamat saber a quant poden pujar les reclamacions.

El portaveu d’ERC, Jordi Coronas, ha admès que els recursos presentats poden arribar a “quantitats importants”, però s’ha mostrat “prudent” en espera de com evolucionin. Des de la CUP, María José Lecha ha dit que “segur que hi haurà reclamacions”, i ha recriminat al grup Demòcrata, Cs i PP que facin de “representants” dels empresaris hotelers, argument que també ha fet servir Janet Sanz.

La tinenta d’alcalde ha dit ser “conscients” que quan es regula una activitat es presenten recursos, però ha defensat el PEUAT perquè posa fi a la “barra lliure” hotelera. Sanz ha informat també dels recursos contenciosos administratius que es van presentar contra la suspensió de llicències hoteleres, 38, i ha explicat que, de tots, només en un cas hi va haver reclamació econòmica i que va ser de 22.000 euros.