El vicepresident del govern català i dirigent de Junts, Jordi Puigneró, ha lamentat la suspensió de l’ampliació de l’Aeroport de Barcelona-el Prat i ha acusat el Govern espanyol de trencar “unilateralment” l’acord al qual van arribar les dues administracions el 2 d’agost. Creu que és una “mostra més de deslleialtat” i s’ha preguntat: “Com no volen que siguem independentistes?”. Creu que una vegada més “l’Estat no compleix amb Catalunya”.

Recordem que Puigneró ha estat un ferm defensor de l’ampliació de l’aeroport, mentre que el president de la Generalitat, Pere Aragonès, no ha estat tan contundent amb el projecte. En aquest sentit, el vicepresident del govern català ha afirmat que el grup polític al qual representa seguirà defensant el projecte d’ampliació i s’ha mostrat obert a “continuar parlant” per intentar revertir la situació.

Puigneró ha lamentat la “confusió” que han generat certes manifestacions d’alguns líders polítics en contra de l’ampliació i els ha acusat de certa “frivolitat” i “populisme”. El vicepresident ha reiterat que el govern no estava disposat a avalar cap ampliació del Prat que suposés destrossar la Ricarda i que l’espai quedava protegit.