La Barceloneta estrena comissaria en una de les zones més accessibles del barri, al passeig de Joan de Borbó, número 32. Un dels primers usuaris a utilitzar-la és el Joan, que, a més, és veí. La particularitat de l'oficina és que l'atenció la fan conjuntament dos agents de cadascun dels cossos policials, dels Mossos d'Esquadra i de la Guàrdia Urbana. MARÍA JOSÉ LÓPEZ, presidenta de l'Associació de Veïns de la Barceloneta També hi ha alguna crítica. L'associació de veïns demana que se n'adapti l'entrada principal per a persones amb mobilitat reduïda. Ara mateix, aquest col·lectiu ha d'accedir a l'oficina per les portes del darrere, al carrer del Mar, les mateixes que utiltizen els detinguts. La comissaria s'ubica en el que eren unes antigues dependències de la Policia Nacional. A banda de la recepció de denúncies, l'oficina també acull la seu de la Unitat de Platges de la Guàrdia Urbana. A l'estiu està oberta 24 hores al dia de dilluns a diumenge, amb servei de traducció inclòs. La resta de l'any l'horari d'atenció al ciutadà es redueix de nou del matí a nou de la nit.

A l’entrada de la comissaria hi ha un cartell informatiu en què s’indica que el transport adaptat ha d’accedir a l’edifici per la porta que hi ha al carrer del Mar, just al darrere de l’oficina. Segons els veïns, aquest accés coincideix amb l’entrada dels detinguts, cosa que no creuen oportú i demanen que es modifiqui. La presidenta de l’entitat, María José López, remarca que “les persones amb mobilitat reduïda tenen els mateixos drets que la resta a l’hora d’accedir a la comissaria”.

La comissaria de la Barceloneta és la primera conjunta entre els dos cossos policials, la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra. A l’estiu està oberta 24 hores al dia de dilluns a diumenge, amb servei de traducció inclòs. La resta de l’any l’horari d’atenció al ciutadà es redueix de nou del matí a nou de la nit.