El regidor de Barcelona pel Canvi, Manuel Valls ha respost avui la consellera de Presidència i portaveu del govern de la Generalitat, Meritxell Budó, que va ironitzar sobre el confinament de Valls a Menorca. El regidor municipal ha publicat al seu perfil de Twitter un vídeo enregistrat al passeig de Gràcia en què diu que “ja fa uns dies que soc a Barcelona”. Assegura que va estar confinat a Menorca. “Mentrestant, a Barcelona, la meva sogra es moria de les conseqüències de la covid-19 i la meva dona es va contagiar i es va quedar confinada a casa nostra”.

La publicació d’avui respon a un comentari irònic de la consellera i portaveu del govern. Budó va respondre a unes declaracions de Valls en què assegurava que “Catalunya havia gestionat la crisi del coronavirus des de l’odi i el fanatisme” i la consellera hi va afegir el comentari “des de Menorca amb amor…” referint-se al confinament de Valls a l’illa.

Manuel Valls ha reiterat avui la crítica a la gestió política que el govern de Torra està fent del coronavirus, en què, diu, prioritzen la confrontació amb la resta d’Espanya. Conclou el seu discurs amb una petició: “Parin les mentides i aturin l’odi”.