El tancament de la botiga que Torrons Vicens va obrir a la Rambla continua aixecant polseguera. El Grup Municipal de Valents ha titllat el cessament de l’activitat de l’establiment d'”inacceptable”. En una piulada a Twitter, la regidora Eva Parera ha denunciat “la persecució” als comerços de la ciutat i creu que “és una vergonya”.

El tancament es va produir la setmana passada, pocs dies després que l’establiment obrís portes, el 12 de setembre. L’Ajuntament assegura que no tenia llicència per obrir. El propietari reconeix que encara no els havien atorgat el permís però titlla el tancament de “desproporcionat” i acusa el consistori de “voler tancar els negocis de la Rambla“. Diu, però, que intentarà reobrir.

Rabassa recorda que el Pla d’usos de la Rambla no permet l’activitat de la botiga

El regidor de Ciutat Vella, Jordi Rabassa, però, ha tancat la porta a una hipotètica reobertura. Rabassa recorda que aquesta macrobotiga de torrons no només no té llicència d’activitat, sinó que el Pla d’usos de la Rambla tampoc no li permet ser al passeig amb aquest tipus d’activitat econòmica. El regidor explica que la propietat del negoci sabia des del 14 de setembre que havia de tancar. “Al final ens hem vist obligat a tancar-la nosaltres”, relata. Aquest dilluns, durant l’acte d‘inici de les obres de l’emblemàtic passeig, es va mostrar contundent: “No podrà ser mai a la Rambla. No cal que lluiti gaire, la resposta serà que no”.