pintada avortament església sarrià
Foto: Eva Parera

El Grup Municipal de Valents ha mostrat rebuig a les xarxes socials per les pintades a favor de l’avortament que han aparegut aquest dilluns al matí a l’església de Sant Vicenç de Sarrià. En els grafits es poden llegir els missatges “Fora els rosaris dels nostres ovaris” i “Avortament lliure i gratuït”, pintats a la façana de l’edifici. La presidenta del partit a Barcelona, Eva Parera, ha criticat els autors d’aquesta acció. “No respecten res: ni la vida, ni la fe ni l’espai públic“, ha lamentat la regidora.

En un tuit, Parera s’ha mostrat ferma contra el que considera un atac. “Aquests atacs no només no ens espanten, sinó que ens refermen en la nostra defensa de la llibertat i la veritat“, ha conclòs la presidenta del Grup Municipal de Valents.

Altres pintades en defensa de l’avortament

Aquesta no és la primera vegada que un edifici religiós de Barcelona ha estat objecte de pintades en defensa de l’avortament. El 2014 l’església de Santa Maria del Remei, a les Corts, també es van fer pintades amb missatges com “El meu cos, la meva decisió”.