El Grup Municipal de Valents que lidera Eva Parera portarà al ple d’aquest divendres a l’Ajuntament de Barcelona la petició perquè l’empresa municipal BIMSA i el consistori es coordinin per reubicar els ventiladors situats a l’exterior del túnel de les Glòries. Segons Valents, aquests aparells provoquen importants problemes tant de soroll com de calor als veïns dels entorns del túnel i demanen que es busquin solucions de manera urgent.

Soroll fora de norma

De fet, al mes de setembre, BIMSA ja va presentar els resultats de les mediacions del soroll en la sortida de ventilació del túnel de les Glòries i es demostrava que estaven per sobre dels nivells permesos per la normativa municipal. Ja en aquell moment, des de l’empresa es va posar sobre la taula la possibilitat de reubicar els ventiladors i adequar la infraestructura.

Parera denuncia una campanya per desacreditar Valents

En la presentació de les iniciatives al plenari, Eva Parera ha denunciat una campanya per desacreditar el partit i acusar-la de “xenòfoba i mentidera” per declaracions sobre delinqüència a Barcelona, com les que va fer a betevé. “El 76 % dels detinguts per la Guàrdia Urbana el primer semestre són persones estrangeres”, ha afirmat Parera, que s’ha remès a un informe de la Guàrdia Urbana: “No demanaré disculpes, les xifres són les que són”.