JOAQUIM FORN, primer tinent d'alcalde "Si es fes un local de pública concurrència en els termes que s'ha difós la publicitat per les xarxes estaria incomplint diverses normatives i per tant seria evident l'ordre de paralització cautelar, i aquesta seria immediata. Si es pretengués fer en un indret sense haver obtingut la llicència municipal també s'impediria, lògicament, per aquests motius." ASSUMPTA ESCARP, regidora del Grup Municipal del PSC "Des de la comprensió que hi ha coses que són difícils, però que hi ha coses que són necessàries, com és el garantir la convivència a la ciutat de Barcelona, que és la seva responsabilitat, i per això és exactament el que li estem demanant." ALBERTO VILLAGRASA, regidor del Grup Municipal del PP "Yo no creo que sea la mejor imagen para promocionar el turismo de jóvenes para Barcelona, todo lo contrario, además puede crear un problema de convivencia y de seguridad."

Joaquim Forn ha asseverat que, al marge de si la convocatòria és “versemblant” o no, “l’organitzador ha de tenir clar que aquesta festa no es faria en els termes que s’ha anunciat. El tinent d’alcalde ha explicat que coneixien qui eren els organitzadors de l’esdeveniment abans que apareguessin als mitjans i ha advertit que la festa podria ser un frau.

La regidora del PSC Assumpta Escarp ha destacat els 12.000 usuaris de Facebook que afirmen que aniran a la festa, que pot generar “un problema d’ordre públic”. En aquest sentit, el regidor del PP Alberto Villagrasa ha especificat que encara que “només que hi assisteixi l’1% dels que hi estan apuntats”, ja hi haurà un “problema de seguretat i convivència brutal”.

El regidor d’ICV-EUiA Joaquim Mestre ha demanat al govern municipal que asseguri que, si es fa la festa, compleix totes les normes i ha expressat “preocupació i rebuig” per la convocatòria. Joan Laporta, regidor d’UxB (ERC+Dcat+Rcat), també s’ha referit a la necessitat que no hi hagi “festes de forma il·legal”.