Paritat gairebé absoluta. Dels 41 regidors, 20 són dones i 21, homes. És un plenari força jove, amb 46 anys i mig de mitjana. A l'anterior, la mitjana era propera als 50. Xavier Trias, amb 68 anys, és el regidor de més edat i Maria Rovira, de la CUP, la més jove. En té 27. Entre l'alcaldessa entrant i l'alcalde sortint hi ha 27 anys de diferència. Si ens fixem en estudis i professions, advocats i llicenciats en dret guanyen per golejada. En són 14. També trobem professions, si més no, inusuals en un hemicicle de consistori. Un actor, Juanjo Puigcorbé, un escriptor, Alfred Bosch, o un conductor d'autobusos de TMB, Josep Garganté. També persones procedents del teixit associatiu veïnal de la ciutat, com Gala Pin o Trini Capdevila. Dels 41 regidors, 34 tenen compte a Twitter. La futura alcaldessa, Ada Colau, és qui més seguidors té, 228.000. Qui més piulades ha fet és Sonia Sierra, de Ciutadans, que s'acosta a les 40.000. Daniel Mòdol, del PSC, per contra, encara no ha estrenat el seu compte, tot i que fa quatre anys que el va obrir. El més antic a la xarxa social és Jordi Coronas, d'Esquerra Republicana, que s'hi va afegir el març de 2008. La seva companya, Trini Capdevila, en canvi, fa tot just un mes que s'hi ha incorporat.

Xavier Trias, amb 68 anys, és el regidor de més edat i Maria Rovira, de la CUP, la més jove, amb 27. Entre l’alcaldessa entrant, Ada Colau, i l’alcalde sortint, Xavier Trias, hi ha 27 anys de diferència.

Regidors de més edat:

Xavier Trias – CiU (68), Trini Capdevila – ERC (67), Josep Maria Montaner -BC (61).

Regidors de menys edat:

Maria Rovira – CUP (27), Janet Sans – BC (31), Laura Pérez – BC (33).

Si ens fixem en estudis i professions, advocats i llicenciats en dret guanyen per golejada. En són 14. També trobem professions, si més no, inusuals en un hemicicle de consistori. Un actor, Juanjo Puigcorbé (ERC), un escriptor, Alfred Bosch (ERC), o un conductor d’autobusos de TMB, Josep Garganté (CUP). També persones procedents del teixit associatiu veïnal de la ciutat, com Gala Pin (BC) o Trini Capdevila (ERC).