"Els actes del Tricentenari saps què són? Alguna cosa he escoltat, però res en concret te'n sabria dir." "Pues no, la verdad. No estoy muy puesta." "No em sona de res." "La commemoració dels 300 anys que es van inaugurar l'altre dia a Lleida." "Representacions de teatre del que va passar el 1714, conferències..." "Els actes que hi han preparats? En què el senyor Mikimoto encapçala tot això? Doncs sí, una miqueta." Tot i la solemnitat i expectació que va generar la inauguració d'El Born Centre Cultural, que també va servir com a tret de sortida dels actes del Tricentenari, sis de cada 10 barcelonins no tenen coneixement que s'estigui commemorant aquesta efemèride. Dels qui sí que ho tenen present, tres de cada quatre no saben quins actes hi ha programats. Entre el més coneguts destaca, per sobre de tot, El Born Centre Cultural, que rep un notable com a puntuació amb un 7,8. Un de cada tres barcelonins ja ha visitat l'equipament, mentre que bona part de la resta espera fer-ho al llarg d'aquest any. JOAQUIM FORN, primer tinent d'alcalde "Molta gent que no hi ha anat hi vol anar el proper any, per tant des d'aquest punt de vista, des del que és l'interès ciutadà per conèixer una infraestructura cultural de primer ordre com és El Born Centre Cultural. El que és el conjunt d'actes, que un 50% de la població els conegui jo crec que és espectacular." En els tres primers mesos de funcionament més de 550.000 persones han passat per El Born Centre Cultural. La mitjana diària és de 7.300 visitants. Unes xifres que el situen com un dels equipaments culturals més importants de la ciutat.

Tot i la solemnitat i expectació que va generar la inauguració d’El Born Centre Cultural, que també va servir com a tret de sortida dels actes del Tricentenari, sis de cada 10 barcelonins no tenen coneixement que s’estigui commemorant aquesta efemèride. Dels qui sí que ho tenen present, tres de cada quatre no saben quins actes hi ha programats. Entre el més coneguts destaca, per sobre de tot, El Born Centre Cultural. Un de cada tres enquestats ja ha visitat l’equipament, mentre que bona part de la resta espera fer-ho al llarg d’aquest any.

En els primers mesos de funcionament més de 550.000 persones han passat per El Born Centre Cultural. La mitjana diària és de 7.300 visitants. Unes xifres que el situen com un dels equipaments culturals més importants de la ciutat.