És la segona vegada que el Tribunal Suprem contradiu l'Audència de Barcelona en el cas de l'Hotel del Palau. El primer cop, va ordenar que se'n revisés la sentència en considerar que hi faltaven arguments. Però l'Audiència es va pronunciar en la mateixa línia que en la primera: va tornar a dictar penes d'un any de presó a Millet i Montull, a més de multes, i va ratificar l'absolució de l'antiga cúpula d'Urbanisme de l'Ajuntament. Ara, després d'una segona onada de recursos de les diverses parts, el Suprem l'ha anul·lat i corregit. Millet i Montull, doncs, esquiven la presó que els va imposar l'Audiència per suposades irregularitats en la tramitació urbanística d'un hotel al costat del Palau de la Música. Per aconseguir construir-lo, calia requalificar-ne els terrenys, però el Suprem argumenta que ni Millet ni Montull van influir de manera determinant en les decisions municipals. Considera, a més, que el canvi de qualificació de la finca no era una il·legalitat. En aquesta mateixa línia, el Suprem també ha confirmat l'absolució de l'excúpula d'Urbanisme de l'Ajuntament. Aquesta és una de les peces vinculades a l'anomenat cas Millet, però és independent de la que investiga l'espoli del Palau de la Música per part dels que n'eren els màxims dirigents. Per aquest judici encara no hi ha una data fixada.

Es tracta de la segona vegada que el Suprem anul·la les sentències emeses per l’Audiència de Barcelona en el cas de l’hotel del Palau. El mes de març de 2015, la Sala Penal va anul·lar la sentència dictada el maig de 2014 en considerar que no es va valorar adequadament la prova documental de la qual es disposava.

El Suprem va ordenar a l’Audiència que redactés una nova sentència, fet que es va produir l’abril de 2015, i que ha tornat a ser revocada pel Suprem. En l’escrit, es confirmava la condemna a un any de presó als exresponsables del Palau de la Música Fèlix Millet i Jordi Montull, per tràfic d’influències, i l’absolució a l’antiga cúpula d’Urbanisme de Barcelona, per la tramitació d’un hotel de luxe al costat de l’entitat cultural. En el judici, la fiscalia havia sol·licitat 10 anys i dos mesos de presó per a tots dos.

Aquesta és només una part de les diligències obertes contra Millet i Montull. Per l’espoli del Palau, encara està pendent que se celebri el judici.