Xavier Trias ha fet una breu compareixença davant dels mitjans per donar suport a la feina tant dels treballadors com dels càrrecs municipals durant aquests darrers anys. Assegura que el que ha passat “no és casual” i demostra que som en una “democràcia de baix nivell”.

El  president del Grup Municipal considera “curiós” que passin aquest tipus d’operacions policials en moments molt determinats, com aquest, a pocs dies del judici pel 9-N contra l’expresident Artur Mas i les exconselleres, Irene Rigau i Joana Ortega. Per Trias, que assegura haver-se assabentat dels fets pels mitjans de comunicació,  el fet és que “es generen operacions mediàtiques” que en realitat tenen “una gran intencionalitat política”.

Acompanyat per Joaquim Forn, portaveu del Grup Municipal de CiU, Trias ha volgut fer una defensa “total” dels treballadors i càrrecs municipals. Ha fet una especial referència a Antoni Vives,  extinent d’alcalde d’Urbanisme  durant el seu mandat, a qui ha transmès tot els seu “suport i afecte” i a qui, assegura, “li busquen les pessigolles per tots els cantons”.