XAVIER TRIAS, president del Grup Municipal de CiU "És mentida el que explica el senyor Recasens, que això és falta d'efectius. Això és falta de decisió política, això no és fer la feina que toca fer, això és prendre-s'ho de broma. // I crec que és vergonyós la situació de tolerància que hi ha en aquest moment."

Trias ha explicat que després de sentir dir al comissionat de Seguretat, Amadeu Recasens, aquest dimecres, que l’Ajuntament no té prou efectius per fer front als manters, va anar al carrer de Portaferrissa i va comprovar “que la venda ambulant irregular segueix als carrers més cèntrics de la ciutat” tot i que un carrer més enllà hi havia agents de la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra.

Vot en contra a les ordenances fiscals

El Grup Municipal de CiU votarà en contra de les ordenances fiscals proposades pel govern d’Ada Colau, i hi presentarà una esmena a la totalitat. La regidora Sònia Recasens ha assegurat que “per primera vegada els barcelonins menjaran els torrons sense saber què passarà amb l’IBI”. Recasens creu que amb les ordenances que proposa el govern es trencarà a progressivitat fiscal, i ha lamentat la darrera proposta del PSC pel que fa l’IBI, perquè “es té en compte el valor cadastral dels habitatges, però no la renda”. Convergència i Unió, en canvi, ha defensat les bonificacions en l’IBI per a les rendes més baixes.