XAVIER TRIAS, alcalde de Barcelona "La manera de sortir d'aquesta situació és creant activitat econòmica. I el que pretén això és crear activitat econòmica. Això dóna llocs de treball. L'hotel Arts sol va contractar 300 persones. Això crea activitat econòmica, deixa diners. Les crítiques s'entenen totes, les que no s'entenen són les de l'oposició".

“Si és per mi, sí”, ha respost contundent Trias en una entrevista radiofònica a la Boqueria, quan se li ha preguntat si se seguirà llogant la Sala Oval del MNAC per a actes privats. L’alcalde ha defensat la celebració de la boda dels Mittal a la ciutat perquè va generar feina. “El que pretén això és crear activitat econòmica, llocs de treball. L’hotel Arts sol va contractar 300 persones”, ha sentenciat Trias.

L’alcalde no ha concretat quants diners haurà aportat la boda índia a la ciutat. “El que interessa és el futur i no el casament”, ha dit Trias, que ha ressaltat que “entre els 600 convidats d’alt nivell mundial n’hi ha que volen tornar a Barcelona”. L’alcalde, que va assistir a l’enllaç, ha explicat que va seure al costat d’un convidat de Nova York del sector de les telecomunicacions que ha reservat per venir a la ciutat pel Mobile World Congress. “Això és el que ens convé”, ha afegit.

Trias també s’ha defensat de les crítiques que bona part de l’oposició li ha llançat per haver tancat un dia el MNAC. L’alcalde ha retret a PSC i Iniciativa que, quan governaven, s’haurien gastat 4 milions d’euros en organitzar els premis Laureus.