XAVIER TRIAS, president del Grup Municipal de CiU "I si un dia he de col·laborar amb el PP, també ho faré, però només faltaria, clar que sí que col·laboro. Només faltaria que no col·laborés, és de sentit comú col·laborar amb les persones que poden fer avançar una ciutat, un país". "La prioritat de túnel que tinc en aquest moment és el desdoblament del túnel de Vallvidrera. El túnel de Vallvidrera només té una anada i una tornada i nosaltres volem desdoblar aquest túnel i acabar-lo a prop del carrer de Numància."

El candidat a l’alcaldia de Barcelona per CiU ha manifestat que no li agradaria ser al lloc d’Hereu perquè “li tiren pedres des del mateix partit”. També ha lamentat que les primàries del PSC li fan ombra a CiU pel que fa a la possibilitat de sortir als mitjans de comunicació.

Xavier Trias ha pronunciat una conferència davant de més de 400 empresaris. Ha dit que si guanya l’alcadia de la ciutat delegarà les inspeccions als comerços. Vol que en lloc de l’Ajuntament, les facin els gremis o les cambres de comerç. També ha avançat que desdoblarà el túnel de Vallvidrera.