El president de la Generalitat, Quim Torra, ha assegurat que “després de tocar la llibertat l’1-O res pot ser igual” perquè “ja no deixes de somniar-la i perseguir-la” i que ells “ho faran fins al final”. “Ho hem demostrat amb el sacrifici del companys a la presó i a l’exili i, si cal, amb el nostre, però no ens aturarem”, ha assegurat aquest dilluns al vespre en un acte de campanya de JxC per a les eleccions generals. S’ha fet a Terrassa, on Torra ha estat acompanyat per la número tres de JxC al Congrés, Míriam Nogueras, i Meritxell Lluís, candidata al Senat i dona de Josep Rull.

Als que alerten de l’amenaça d’un tripartit de dretes que torni a aplicar el 155 a Catalunya, Torra els ha recordat que fa 12 mesos ja es va aplicar amb el suport del PSOE i que, arribat el cas, “ho tornaria a fer”. “L’única garantia que no s’aplicarà el 155 i que ens mantindrem ferms en la defensa dels interessos de Catalunya, el mandat de l’1-O i la independència és JxC”, ha afegit.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”també et pot interessar…” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]