TONI COMÍN, conseller de Salut "El Clínic no ha de marxar de l'Eixample. Si el Clínic marxés de l'Eixample, deixaria de ser el Clínic. La sort ha volgut que en aquests moments molt a prop del Clínic hi ha milers de metres quadrats disponibles que es diu recinte de l'Escola Industrial. El futur del Clínic passa per l'Escola Industrial. Que vol dir fer un nou hospital."

El conseller de Salut, Toni Comín, ha explicat que l’Hospital Clínic necesita remodelar i ampliar les instal·lacions però sense marxar de l’Eixample perquè “si el Clínic marxés de l’Eixample, deixaria de ser el Clínic”. Per això, l’opció que pren més força és construir un nou centre al recinte de l’Escola Industrial. El projecte és a llarg termini ja que primer cal elaborar un pla funcional per diagnosticar quins serveis del Clínic es podran quedar a l’edifici vell i com conviurà el nou hospital amb l’activitat que ja hi ha actualment al recinte de l’escola.

Comín ha afegit que l’Hospital Vall d’Hebron es troba en una situació similar, necessita una remodelació per poder continuar sent competitiu en els àmbits espanyol i europeu.