horari terrasses joan de borbo

Les terrasses de bars i restaurants que hi ha al passeig de Joan de Borbó, a la Barceloneta, hauran de tancar abans. En concret, una hora més aviat del que ho fan ara: de diumenge a dijous hauran de recollir a la mitjanit i les nits de divendres i dissabte (així com les vigílies de festius), a la 1 h. Així s’ha aprovat inicialment, tal com recull el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona i ha pogut saber betevé.

La mesura, però, encara no ha entrat en vigor. Tot just aquest divendres s’ha obert el període d’al·legacions durant 20 dies naturals. És a dir, que el nou horari per a les terrasses del passeig de Joan de Borbó serà vigent a partir del 10 de març (en cas que no hi hagi al·legacions que n’endarrereixin el calendari).

D’aquesta manera, les terrasses de Joan de Borbó se sumen a les que hi ha a 18 espais més de Ciutat Vella, que ja tenen un horari d’obertura reduït. És una de les mesures estrella de l’ofensiva de l’Ajuntament de Barcelona contra les molèsties per soroll que generen les terrasses als veïns, en especial durant les nits. La decisió, però, no té el vistiplau del Gremi de Restauració, que va dur a la justícia la reducció dels horaris.