Rull en el judici de l'1-O

El Tribunal Suprem ha concedit un permís a l’exconseller Josep Rull perquè pugui sortir de la presó el 20 d’agost i acompanyar un dels seus fills a una operació. La sala ha estimat la petició de Rull després que la Junta de Tractament del centre penitenciari de Lledoners va emetre un informe favorable a la sol·licitud i també tenint en compte que la fiscalia no s’hi va oposar, sempre que la sortida es faci amb la seguretat adequada.

El tribunal permet que Rull surti de la presó de Lledoners el 20 d’agost a les 6.30 h i que hi torni un cop s’hagi acabat l’operació del seu fill. En l’escrit, els magistrats recorden als responsables del centre penitenciari que hauran d’adoptar les mesures de seguretat necessàries pels desplaçaments i la custòdia de l’exconseller mentre sigui a l’hospital infantil. També adverteixen als Mossos que la sortida no pot tenir cap altra finalitat que la que s’ha autoritzat.

No és la primera vegada que Rull sortirà de la presó. Ja ho va fer el 5 de gener, també per una prova mèdica relacionada amb la malaltia d’un dels seus dos fills.