“Les superilles són un superenrenou”, ha sentenciat Alberto Fernández Díaz, que, tot i no qüestionar-les, ha criticat que l’executiu d’Ada Colau hagi implantat la mesura “sense valorar-ne l’impacte amb veïns i comerciants”. El líder del PP ha dit que la superilla del Poblenou té “la precipitació i improvisació que caracteritza el govern d’Ada Colau”.

El president del Grup Municipal de CiU, Xavier Trias, s’ha mostrat a favor de les superilles, però creu que el govern municipal ha pres decisions “esbojarrades”. “S’han de fer amb sentit comú i no amb una obsessió anticotxes”, ha dit Trias, que ha criticat que l’executiu no hagi informat els grups de l’oposició sobre la posada en marxa de la superilla del Poblenou.

Des de Ciutadans, Carina Mejías ha admès que les superilles poden ser “un bon instrument”, però ha assegurat que “la primera s’ha fet de manera improvisada i amb una obsessió per pacificar el trànsit sense alternatives de transport públic”. Mejías ha dit que reclamaran més informació al govern i poder participar en les decisions.