El candidat de Junts per Catalunya al Parlament Europeu, Carles Puigdemont, guanyaria clarament les eleccions europees del 2019 a Barcelona amb el 28 % dels vots, segons el sondeig de betevé  i ‘El Periódico’, elaborat per GESOP. L’expresident de la Generalitat se situaria en la primera posició per davant del PSC i Esquerra. De fet, segons aquesta enquesta, més del 40% dels ciutadans que han votat Esquerra en les eleccions municipals del 2019 han optat per Puigdemont en les europees.

La segona posició estaria molt disputada entre el PSC de Javi López i l’ERC d’Oriol Junqueras. Segons el sondeig, tots dos partits obtindrien el 19,5 % dels vots. El quart lloc l’ocuparia Unides Podem amb el 13% d’estimació de vot i el cinquè, Ciutadans, que obtindria un 10 % dels vots, un 3 % aproximadament més respecte als resultats de les eleccions europees del 2014.

El PP se situaria en el sisè lloc a la ciutat de Barcelona amb el 4,5 % dels vots, i en última posició hi hauria el partit d’ultradreta Vox, que obtindria el 3 % d’estimació de vot.