En un comunicat que es pot consultar al web de la Federació de Barcelona de la JSC, el primer secretari, Albert Dalmau, remarca que “és el moment de dir alt i clar que socialistes i convergents defensem models de ciutat diferents”. Dalmau assenyala com a exemples “el desgavell a les escoles bressol, l’aturada de les grans inversions, la pujada dels preus del transport públic i el tancament de les polítiques d’ocupació de Barcelona Activa”.

La campanya s’ha estès amb força a Twitter sota les etiquetes #AlternativaSocialistaBCN i #NoSociovergènciaBCN. Militants i simpatitzants del socialisme s’han posicionat sobre la possibilitat que CiU i PSC acabin signant un pacte estable de govern a la ciutat.

Les mostres de suport contràries al pacte també han arribat des de la secretaria del PSC de Barcelona. El viceprimer secretari de la Federació Barcelona del PSC, Ferran Pedret, s’ha afegit a la iniciativa des del seu compte a Twitter

En la mateixa línia s’ha manifestat el secretari d’Igualtat d’Oportunitats i Comunicació del PSC-Sant Martí, Luis Fuentes Alba.

Des de fora de Barcelona també s’han posicionat a favor de la campanya el primer secretari de la Joventut Socialista de Vilanova, Gerard Rovira, i el secretari de formació de la JSC, Jesús Orellana.