El candidat del PP a les eleccions municipals del 28-M, Daniel Sirera, és poc partidari de pagar pensions o hotels a les famílies que ha desnonat perquè diu que “ho troba absurd i surt molt car a l’Ajuntament“. Per això proposa pagar el lloguer al propietari amb l’objectiu que les famílies puguin mantenir el seu entorn social i laboral.

“Coses que semblen de sentit comú, l’Ajuntament no les està fent” ha assegurat el candidat popular a l’alcaldia a les eleccions municipals. Així ho ha fet saber en la ronda de trobades amb els diferents candidats a l’alcaldia que organitza la Taula del Tercer Sector.

Habitatge social a la Marina i la Sagrera

Per fer front al problema de l’habitatge i a la dificultat d’accedir-hi, Daniel Sirera aposta per construir fins a 50.000 habitatges a barris com la Marina de la Zona Franca o la Sagrera. A banda, ha defensat que l’Ajuntament cedeixi sòl per fer habitatge social i que en 70 anys es retorni al consistori.

Daniel Sirera, a la trobada amb el Tercer Sector

Empadronament per a les persones sense papers, excepte els ocupes

El candidat al PP a l’alcaldia és partidari d’empadronar totes les persones sense papers que arriben a la ciutat perquè és una obligació legal i “moral”. Ara bé, Sirera fa una excepció amb les persones que “ocupen habitatges que no són seus”.

Preocupació per les dones que dormen al carrer

Daniel Sirera ha explicat que els pilars bàsics per lluitar contra la pobresa són crear llocs de treball, generar oportunitats i defensar l’estat del benestar. El popular també ha fet referència a les persones sense llar, especialment les dones, que “pateixen el doble o el triple que els homes perquè són víctimes d’agressions sexuals”. En aquest sentit, ha dit, les administracions han de treballar perquè ningú dormi ni visqui al carrer.

El candidat del PP a l’alcaldia ha dit en tot moment que és partidari d’una col·laboració publicoprivada per fer front a les polítiques socials, en què s’ha de tenir en compte les entitats del tercer sector. I ha afegit que “són mals polítics els que pensen que saben de tot”.