Jornada de compres per al candidat popular Daniel Sirera, que aquest dijous ha visitat els mercats de la Concepció i de Galvany. En aquest últim, s’ha compromès a invertir 100 milions d’euros per modernitzar els mercats de Barcelona perquè “tornin a ser el cor dels barris i la ciutat”. A banda d’obres de reforma, planteja instal·lar plaques solars en aquests equipaments.

Sirera ha criticat la gestió de regidora de Comerç i Mercats, Montserrat Ballarín (PSC), i ha denunciat que “ni escolta ni fa cas de les necessitats” dels paradistes. El popular ha garantit que si és decisiu el pròxim mandat aquesta regidoria serà “una de les més importants”.

Millorar la coordinació policial a les Corts

Després d’un matí a plaça, el candidat Sirera s’ha reunit a la tarda amb una vintena de veïns del barri de la Maternitat i Sant Ramon per abordar millores en la seguretat en aquesta zona limítrofa entre Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat.

Sirera denuncia que els robatoris a establiments de la zona s’han disparat, i l’alcaldable ha denunciat “greus problemes de coordinació policial” en aquestes dues ciutats. Per això planteja un pla especial de seguretat per millorar les actuacions entre les policies locals i els Mossos d’Esquadra.

Sirera ha assegurat que aquest barri està “oblidat i no rep serveis” perquè està “encaixonat”, i ha afegit també que calen millores en la mobilitat en aquesta àrea, on els veïns denuncien embussos cada dia des que es van implantar les pacificacions.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?