El líder del PP a l’Ajuntament de Barcelona, Daniel Sirera, rebutja que BComú i ERC puguin entrar al govern de Jaume Collboni i tampoc no vol que ho faci Trias per Barcelona. Per això, Sirera ha demanat a l’alcalde “que no es casi amb ningú” i busqui acords amb tots els partits. “Barcelona s’ha de governar per a tothom i s’ha d’abandonar el sectarisme”, ha afirmat el dirigent del PP.

Sirera s’ha mostrat disposat a parlar “perquè la ciutat millori”, però ha descartat fer-ho si Barcelona torna “a les etapes més fosques”, en al·lusió a un possible retorn dels comuns al govern. Tot i que en una entrevista recent a betevé el líder municipal del PP va dir que no posava línies vermelles al pressupost, aquest dijous sí que n’ha posat: rebaixar impostos i millorar la mobilitat.

Balanç agredolç dels 100 dies

Coincidint amb els 100 dies de govern de Collboni, que es compliran dilluns, 25 de setembre, Daniel Sirera n’ha fet un balanç agredolç. El popular destaca com a positiu l’audiència amb el rei o reprendre relacions amb Tel-Aviv, però no li agrada que es vulgui modificar i no eliminar la reserva del 30 % d’habitatge protegit. Per això, Sirera veu Collboni “massa lligat” a Colau i li demana que “trenqui el cordó umbilical que l’uneix a l’exalcaldessa”.