Daniel Sirera

El president del Partit Popular a l’Ajuntament de Barcelona, Daniel Sirera, ha acusat l’alcalde Jaume Collboni d'”intentar comprar Esquerra Republicana de Catalunya a canvi del seu vot per fer Salvador Illa president de la Generalitat”. Sirera ha denunciat que, amb l’oferiment a ERC per entrar en el govern municipal, “Collboni està convertint Barcelona en moneda de canvi entre el PSC i els seus socis al Parlament i al Congrés”.

El dirigent Popular ha destacat que aquest oferiment no s’ha fet pensant en Barcelona, “ja que ERC reuneix el pitjor del separatisme i de l’esquerra més radical, i l’única cosa que pot aportar és més inseguretat, més decadència i menys oportunitats de creixement”.

Sirera també ha avisat que “amb ERC al govern municipal tornarien les polítiques turismofòbiques, la mala regulació que dispara els preus i els lloguers dels habitatges, el decreixement econòmic i la utilització política de la llengua catalana”.

Així mateix, ha afirmat que “a la vergonya que suposa que l’alcalde prioritzi els interessos del PSC als de Barcelona, s’hi suma el ridícul d’haver anunciat un pacte de govern que ni suma majoria, ni té el suport dels seus mateixos votants”.