La direcció de Barcelona Televisió es renova. El 31 de desembre Àngel Casas deixarà el càrrec i al seu lloc hi entrarà el periodista català Sergi Vicente (1975), corresponsal actual de TV3 a la Xina. Llicenciat en periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona, des de 2003 Vicente ha estat al capdavant de la corresponsalia de la Televisió de Catalunya a Àsia, des d’on ha cobert esdeveniments com els Jocs Olímpics de Pequín o el tsunami al Japó. Precisament, arran d’aquesta experiència, el 2011 va escriure el llibre ‘Fukushima: crònica d’un tsunami nuclear’, juntament amb el periodista Sergi Caelles.

Abans d’aquesta immersió professional de nou anys a Àsia, Vicente havia trepitjat el món local. El 1994-1995 va ser redactor i presentador d’informatius en pràctiques a Sant Andreu Televisió i el 1999 va començar a treballar com a reporter local a Televisió Espanyola.

Aquest migdia ja ha anunciat al seu blocgque arribaven novetats i ha escrit :”Em sento obligat a avançar-vos que s’acosten moments de canvis. No puc dir gaire cosa més, de moment. Però tot se sabrà.”

Amb 39 anys, Vicente és el director més jove que ha tingut mai la televisió barcelonina, que aquest 2014 ha celebrat 20 anys. Des de la creació, fruit de les 10 televisions dels districtes, BTV ha tingut cinc directors diferents, tots homes. La cadena local va començar a emetre sota la direcció del realitzador Manuel Huerga, que després va ser substituït per Albert Broggi. Els directors següents van ser Joan Tàpia, Ricard Domingo i Àngel Casas.