aeroport prat
Foto: ACN

Janet Sanz, tinenta d’alcalde d’Urbanisme i Infraestructures de l’Ajuntament de Barcelona, ha replicat al president de la Generalitat sobre el projecte d’ampliació de l’aeroport del Prat i l’afectació que pot tenir sobre l’espai natural de la Ricarda, al delta del Llobregat.

Ho ha fet amb una piulada en què assegura que va assistir a la reunió en què, adverteix, el secretari d’infraestructures de la Generalitat va avalar l’ampliació que preveu Aena. “Jo hi era”, ha tuitat, i ha afegit que “el Govern ha de rectificar el que va signar el 2 d’agost, perquè ampliar l’aeroport és carregar-se la Ricarda”.

És la resposta de Sanz a Aragonès després que el president hagi assegurat que el darrer document que s’ha fet públic no reflecteix el consens del Govern, que afirma que era garantir la inversió sense donar res per tancat. Per això, el president de la Generalitat exigeix una rectificació de la proposta d’Aena. També hi ha dit la seva el líder municipal d’ERC, Ernest Maragall, que ha acusat la tinenta d’alcalde d’enganyar la ciutadania.