El PSC ha seguit aquest dimarts a la tarda amb la campanya d’aquestes eleccions del 14 de febrer amb un acte en què el candidat, Salvador Illa, ha conversat amb representants del sector de la salut, l’educació i la protecció social. El cap de llista dels socialistes ha explicat que preveu crear 10.000 places de residències per a gent gran i centres de dia: “Un pla de xoc per reduir la llista d’espera en dependència”, ha afirmat.

Com ha fet des que va arrencar la campanya, Illa ha carregat contra els últims anys de govern independentista per haver perdut temps, ha dit, amb debats mediàtics i fomentant crispació: “Catalunya fa massa anys que té un govern que s’omple la boca amb patriotisme i que no han fet més que debilitar els serveis públics que són de tots i totes. La meva pàtria són uns serveis públics forts”, ha assegurat.

En aquest sentit, el candidat socialista ha assenyalat que el govern català en els últims pressupostos “no té cap partida per a noves residències. Zero euros i zero recursos”, ha dit. Salvador Illa ha fet aquestes declaracions hores després d’haver afirmat que els governs espanyol i català han de retrobar-se en la taula de diàleg per parlar del conflicte català, sempre amb propostes, ha dit, dins de la legalitat.