La rumba de Colau ja ha arribat. Barcelona en Comú ja té cançó per a la campanya de les eleccions municipals del 2019 a Barcelona. Aquest dimecres s’ha estrenat la rumba ‘Filla del Guinardó’ que fa un repàs de la figura i la trajectòria de l’alcaldessa i candidata a la reelecció, Ada Colau, nascuda en aquest barri de Barcelona. Es tracta d’una col·laboració que inclou activistes del partit (BComú) però també artistes musicals com Nacho Vegas, la trompetista i cantant Andrea Motis, Marinah, Miqui Puig i DeCarmela.

“Volem posar música a la política”

Ada Colau s’ha mostrat molt agraïda i emocionada per aquesta rumba “tant bonica”. “És una expressió més per dir que venim de temps durs i difícils i que volem fer una política alegre”. L’alcaldessa ha assegurat que volen “posar música i alegria no només a la campanya sinó també a la política en general”.

La candidata de BComú ha evitat per totes cantar la cançó en solitari aquest dimecres, però s’ha compromès a fer-ho amb els seus companys de partit.

La cantaré i ballaré conjuntament amb els companys i companyes a qualsevol festa de Barcelona en Comú, en condicions d’igualtat“, ha dit. Colau ha deixat clar que no preveu ser “la cantant oficial de la rumba”.