El número dos de la llista d’Esquerra Republicana (ERC) a les eleccions generals, Gabriel Rufián, ha dit que el partit d’extrema dreta Vox és “Ciutadans a les quatre de la matinada, desinhibit, clar i desvergonyit”. Ho ha assegurat aquest dijous en un acte de campanya a Sitges, on ha lamentat que la formació d’Albert Rivera hagi fet la “pitjor política del món” durant 11 anys a Catalunya.

D’altra banda, la número tres d’ERC per Barcelona, Carolina Telechea, ha dit que el líder d’ERC, Oriol Junqueras, els ha demanat que la formació dialogui amb tothom i que malgrat les “adversitats” tinguin sempre una “paraula amable”. Telechea ha apuntat que “no posaran línies vermelles” però que sí que aprofitaran qualsevol moment per denunciar el “retrocés democràtic” de l’estat espanyol.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”també et pot interessar…” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]