La candidata de Ciutadans per Barcelona, Inés Arrimadas, ha participat en l’acte central de campanya acompanyada del candidat a la presidència del partit taronja, Albert Rivera. Des del Moll de la Fusta, Rivera ha anunciat que la formació taronja ha presentat un recurs a la Junta Electoral Central, conjuntament amb el Partit Popular, “per impedir que Puigdemont i els seus puguin presentar-se a les eleccions europees”. “Donen un cop d’Estat i encara els hem de pagar un sou. Ja està bé!”, ha exclamat Rivera.

En aquesta línia, el líder taronja ha instat els presos independentistes a “resar” perquè torni a guanyar Sánchez: “Com guanyem nosaltres, no mourem ni un dit del que digui la justícia espanyola i compliran fins l’últim dia. Em comprometo a no fer res”, ha assegurat. “Jo estic amb els bons, amb els que compleixen la llei. Deixem-nos de bajanades”, ha defensat Rivera.

El candidat a la presidència també ha assegurat que, si guanya les eleccions i impulsa el seu projecte de país, conviurà amb els catalans independentistes. “I, si no volen viure a Espanya, els recordo que no és obligatori fer-ho”, ha dit.

Pedro Sánchez a la diana

Rivera i Arrimadas han carregat durament contra Pedro Sánchez. La cap de llista per Barcelona, Inés Arrimadas, li ha retret ser el candidat “d’Otegui, Torra i Puigdemont” i de “provocar una vergonya sense precedents”. Arrimadas s’ha preguntat “cap a on va el PSOE” i ha acusat Sánchez de ser un “president ‘fake'”. 

En la línia de les crítiques que han fet a Sánchez “pel col·locar gent a dit en llocs de feina públics”, Rivera ha demanat la dimissió del president de Correus, excap de gabinet del líder socialista. “No sap enganxar ni un segell i el seu únic mèrit és ser amic de Sánchez”, ha etzibat. Rivera ha advertit que, si guanyen, destituirà “els més de 500” càrrecs a dit triats pel president espanyol.

Convençuts que poden sorprendre

Arrimadas i Rivera s’han mostrat convençuts que el 28-A seran la sorpresa de la nit. “Estem olorant la remuntada”, ha assegurat el president del partit, que ha demanat “si us plau” que no s’hagin de penedir “per un sol diputat”. “Estic convençut que tindrem un creixement exponencial”, ha conclòs.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”també et pot interessar…” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]