Rivera, que ha tancat els discursos, ha afirmat que Ciutadans és l’única formació amb projecte reformador per Espanya dins d’Europa, però que abans de pensar amb un projecte per a l’Estat Espanyol “cal posar fi al procés” de Catalunya.
Abans que ell, ha intervingut la candidata a les eleccions del 21-D, Inés Arrimadas, que ha demanat als partits independentistes que deixin de mentir. “Ja n’hi ha prou de dir que no se n’anirà cap empresa, ja n’hi ha prou de dir que ens reconeixeran a tot el món, ja n’hi ha prou de dir que serem independents en 18 mesos”, ha explicat Arrimadas, que també s’ha referit a la secretària general d’ERC, Marta Rovira, i li ha dit: “Ni estem vivint en una república ni s’han quedat totes les empreses encantades”. La candidata ha remarcat que cal que tornin a Catalunya les “institucions, la legalitat, la convivència, la seguretat jurídica per la feina i les empreses, però també la veritat al Govern de la Generalitat”.

“La presidenta de tots els catalans”

Tant Arrimadas com el diputat de Lleida per Ciutadans, Jean Castell, s’han referit a Carles Puigdemont. La candidata l’ha acusat de ser el president que “ha sembrat al caos” i el president del procés, mentre que ella ha assegurat que sembrarà el seny i serà “la presidenta de tots els catalans”. També ha afirmat que “el procés ha estat objectivament un fracàs” i que l’única cosa bona, diu, és que “als partits independentistes se’ls ha vist el llautó”. Aquest míting de Girona ha estat l’acte de la campanya de Ciutadans en què ha assistit més públic. En total, segons la formació, 1.200 persones que han rebut la candidata a crits de “presidenta” i “votarem”.

Arrimadas defensa davant els joves que el futur és seguir “dins una Europa forta i unida”

A la tarda, la candidata ha reunit les joventuts del partit a la carpa que Ciutadans va inaugurar aquest dijous a la plaça de la Universitat. Juntament amb la secretària de Joves, Melisa Rodríguez, i el secretari de comunicació, Fernando de Páramo, ha defensat que l’únic que pot garantir el futur dels més joves és “una Europa forta i unida”. “On una persona jove que vol mirar el futur i no el passat pot sentir-se identificada és en el nostre partit”, ha dit Arrimadas, que els ha demanat el vot per ser “l’orgull de les properes generacions”.  També ha defensat que Ciutadans és “clarament un partit europeista”.