Amb aquest míting a Tarragona, el partit taronja ha acabat de fer la visita a les quatre demarcacions de Catalunya. Tant per Rivera com per la candidata, Inés Arrimadas, Tarragona però té un “paper molt important” en aquestes eleccions del 21-D, ja que en els darrers comicis van aconseguir quatre diputats, mentre que a Lleida i a Girona, dos. “Ja va ser el mur de contenció de la separació, el mur davant dels que ens volien separar de la resta de ciutadans, però ara Tarragona serà més decisiva”, ha dit Arrimadas, mentre que Rivera ha assegurat que la demarcació és la “punta de llança” del partit perquè Ciutadans arribi a la presidència de la Generalitat.

Sobre les enquestes, que auguren resultats favorables per al partit taronja, tant Arrimadas com Rivera s’han mostrat prudents. La candidata ha dit que “serveixen per saber que el canvi el tenim a tocar, que és possible” i que “guanyar per primer cop el nacionalisme a les urnes no és una utopia”. Per això, ha tornat a demanar la màxima mobilització dels votants de Ciutadans per “posar fi a l’etapa negra de Catalunya” i ha assegurat que el 21-D serà la “data de caducitat del procés”.

Crítica a l’estada de Puigdemont a Brussel·les

La cap de llista de Ciutadans ha dit que la recuperació econòmica és el màxim objectiu del partit i ha remarcat que 1.300 autònoms han marxat de Catalunya en les darreres setmanes. En aquest sentit, ha carregat contra el candidat de Junts per Catalunya, Carles Puigdemont. Ha assegurat que els autònoms han hagut de deixar els negocis “per la irresponsabilitat” del seu Govern i ha recordat que els comerciants que  veuen ”que cada dia venen menys, no poden anar a Brussel·les a l’òpera”, com Puigdemont, sinó que s’han de quedar a pagar les factures.