blocs formigo new jersey

Barcelona ja ha eliminat el gran gruix de les terrasses covid provisionals instal·lades a la calçada, que el consistori va autoritzar durant la covid. Fins ara, s’han retirat més de 2.000 blocs de formigó —anomenats New Jersey— i unes 5.000 pilones de color groc. A més, durant els propers dies l’Ajuntament de Barcelona té programat retirar més elements que permetran arribar a prop del 90 % de terrasses provisionals retirades, ja sigui de forma definitiva o per instal·lar després una plataforma per consolidar-les.

El 55,8 % de les peticions d’ampliació, denegades

També durant les properes setmanes, se seguirà treballant amb tot aquest procés per acabar de retirar les terrasses que queden. Segons dades del Gremi de Restauració, Barcelona ha denegat el 55,8 % de les peticions per mantenir l’ampliació de terrasses, però globalment la ciutat tindrà més llicències que abans de la pandèmia.

En concret, de les 2.595 sol·licituds presentades, el consistori n’ha rebutjat un 55,8 % (1.439) i aprova la continuïtat del 44,2 %(1.138). D’aquestes, 485 eren vetlladors nous, mentre que 653 són ampliacions d’altres d’existents.