Si estàs consultant aquesta pàgina des del mòbil i no veus l’actualització del gràfic en directe, fes clic aquí per veure els resultats del Prat de Llobregat en les eleccions municipals del 2019. Seguim l’escrutini dels resultats en directe, aquí.





El Prat en Comú ha guanyat les eleccions municipals del 2019 amb 11 regidors. Tot i l’adeu de Lluís Tejedor, alcalde del Prat de Llobregat durant 37 anys, Lluís Mijoler ha aconseguit el 33,5 % dels vots, 12 punts més que el Partit dels Socialistes, que ha tret set regidors. En tercera posició ha quedat Esquerra Republicana, amb tres regidors. La participació ha estat del 60,81 %, sis punts més que el 2015 que va ser d’un 54,8 %.

Aquests han estat els primers comicis de la democràcia en què Lluís Tejedor no s’ha presentat. El 2015, ICV-EUiA va sumar una nova victòria i va aglutinar més d’un terç dels vots dels pratencs (35,59 %). Tot i això, Tejedor va necessitar els regidors del PSC, que va quedar com a segona força amb el 14,61 % dels vots, per governar aquest darrer mandat.