Després que en les eleccions del 2015 Barcelona en Comú canviés el color de Nou Barris, els socialistes han tornat a guanyar al districte. El PSC ha estat la força més votada amb el 28,03 % dels vots. La candidatura encapçalada per Ada Colau ha quedat, aquest cop, en segona posició (22,91% dels vots). ERC tanca el podi amb el 15,97 % dels vots. Ja en les eleccions generals del 28 d’abril, fa menys d’un mes, els socialistes van desbancar els comuns a Nou Barris.

El 57,77 % de l’electorat de Nou Barris ha votat en les eleccions municipals d’aquest diumenge. Aquesta xifra representa un increment de prop del 3 % respecte a les xifres de les eleccions del 2015.

Històricament, Nou Barris ha estat la plaça forta del PSC. En aquest districte, els socialistes havien aconseguit victòries claríssimes, com l’any 1991, quan van obtenir més del 62 % dels vots. El 2015, en canvi, els votants es van decantar per Barcelona en Comú, que va aglutinar un terç del vot. El PSC va quedar en segona posició amb el 16,2 % dels vots.