Si estàs consultant aquesta pàgina des del mòbil i no veus l’actualització del gràfic en directe, fes clic aquí per veure els resultats a l’Hospitalet de Llobregat en les eleccions municipals del 2019. Seguim l’escrutini dels resultats en directe, aquí.





Núria Marin torna a guanyar a l’Hospitalet, però aquesta vegada ho fa aconseguint la majoria absoluta amb 14 regidors. En segona posició ha quedat ERC que, tot i així, ha passat de dos a cinc regidors. Ciutadans manté els quatre regidors, però passa a tercera força. La participació ha pujat més de quatre punts i ha passat del 53,36 % al 57,48 %.

Els hospitalencs han hagut de triar entre 16 paperetes aquest 26 de maig. És, de fet, el nombre més alt de candidatures que hi ha hagut mai en unes eleccions municipals a l’Hospitalet de Llobregat.

En les darreres eleccions municipals, es va registrar una participació del 53,36 % a l’Hospitalet de Llobregat.

El PSC de Núria Marín es va endur un terç dels vots en les eleccions municipals del 2015 i va revalidar així el càrrec d’alcaldessa de l’Hospitalet, que ocupa des del 2008. La segona força més votada va ser Ciutadans, amb 13,24 % dels vots. ICV-EUiA-P va tancar el podi, amb el 10,22 % dels vots escrutats.