Si estàs consultant aquesta pàgina des del mòbil i no veus l’actualització del gràfic en directe, fes clic aquí per veure els resultats a Cornellà de Llobregat en les eleccions municipals del 2019. Seguim l’escrutini dels resultats en directe, aquí.





El PSC, de la mà d’Antonio Balmón, ha tornat a guanyar a Cornellà de Llobregat i ho ha fet aconseguint la majoria absoluta. Balmón ha aconseguit 14 regidors, deixant en segona posició a ERC que ha passat de dos a quatre regidors. En tercera posició, repeteix Ciutadans amb tres regidors. La participació a Cornellà de Llobregat ha estat del 61,04 %, prop de cinc punts per sobre de les eleccions municipals del 2015 que va ser del 56,44 %.

En aquelles eleccions, el PSC va ser la força més votada a Cornellà de Llobregat, amb el 38,56 % dels vots. El socialista Antonio Balmón va revalidar, així, el càrrec d’alcalde, que ostenta des del 2004. La candidatura Cornellà en Comú – Crida per Cornellà va quedar en segona posició, amb el 17,42 % dels vots. La coalició va començar el mandat amb cinc regidors però, després de quatre anys moguts, ha acabat amb un regidor en el seu grup municipal, una regidora no adscrita i una nova agrupació de tres regidors, Alternativa d’Esquerres.