Ciutat Vella

Els tres partits que surten més reforçats al districte respecte al 20-D són el PSC, Esquerra i el Partit Popular, que milloren en el percentatge de vots obtinguts. En Comú Podem continua com a llista més forta, tot i que perd suports i es desinfla la diferència que mantenia amb el PSC (segona força). Tant CDC com Ciutadans han obtingut uns resultats més discrets que en els comicis anteriors.

Eixample

En Comú Podem torna a ser la llista més votada amb un 23 % de les butlletes, però hi perd gairebé 3.000 suports, fet que fa disminuir la distància amb ERC (qui en guanya més de 1.700). L’augment de vots per Esquerra fa que prengui la segona posició a CDC. Els populars i els socialistes recuperen un lloc (quarts i cinquens, respectivament) en detriment de Ciutadans.

Gràcia

Les tres primeres forces (En Comú Podem, Esquerra i Convergència) es mantenen invariables. El que canvien són les distàncies entre elles: els bons resultats d’ERC fan que s’escurcin amb ECP però s’eixamplin amb CDC. El PP millora dues posicions respecte al 20-D i el PSC recupera gairebé un punt percentual de confiança.

Horta-Guinardó

Tot i que perd suports, En Comú Podem continua sent el partit més votat. Respecte al desembre passat, Esquerra Republicana de Catalunya aconsegueix fer retrocedir el PSC per quedar-se amb la segona posició. Pel que fa a la llista popular, guanya dos punts des dels comicis anteriors, i C’s i CDC obtenen uns resultats molt discrets.

Les Corts

El Partit Popular ha estat la sorpresa d’aquest 26-J al districte i s’ha situat com a força més votada, amb 1.207 vots més que al desembre, tot i la participació menor. Qui també puja és Esquerra, que es posiciona com a tercera força, mentre que Convergència, En Comú Podem i Ciutadans es desinflen. El PSC en surt reforçat, però continua en darrera posició.

Nou Barris

En Comú Podem s’ha tornat a erigir com a força més votada el 26-J, però ho ha fet amb menys força i una distància més curta respecte al PSC. El Partit Popular no es mou del tercer lloc i guanya 716 vots, malgrat haver-hi menys participació. La força que perd més suports és Ciutadans; tot i així, continua per sobre d’Esquerra i Convergència.

Sant Andreu

Al districte , els increments més forts des del 20-D els han experimentat ERC (segona força) i el PP (quarta). Els socialistes perden una posició -i es queden tercers-, però recuperen suports. ECP segueix sent la llista més votada però obté menys marge que al desembre respecte a Esquerra.

Sant Martí

La tendència és similar a la de la majoria de districtes de la ciutat. ECP perd força però es manté líder i ERC pren el segon lloc als socialistes. També s’alternen posicions el Partit Popular (en quarta posició) i Ciutadans (en cinquena posició). Els convergents es desinflen i perden més de 2.000 vots.

Sants-Montjuïc

Esquerra escurça la distància amb En Comú Podem, que es manté com a primera força. Qui tampoc no canvia de posició és el PSC, tot i que es recupera en el percentatge de vots. El PP també millora percentualment i puja dues posicions, en detriment de CDC i C’s.

Sarrià – Sant Gervasi

El districte es consolida com a fort convergent, malgrat que la segona força (el PP) retalla la distància i es queda a només un centenar de vots dels convergents. També guanya suports Esquerra, mentre que C’s perd 2.388 suports tot i continuar com a tercera força. El PSC puja un punt percentual però es manté en una tímida sisena posició.