BComú serà el partit amb més representació a sis dels 10 plenaris de districte dels propers quatre anys. Concretament, hi haurà vuit consellers de BComú a Nou Barris; set a Ciutat Vella, Sant Martí i Sant Andreu, i sis a Sants-Montjuïc i Horta-Guinardó. També seran majoritaris a Gràcia, però empaten amb CiU amb cinc consellers cadascú. Els districtes de l’Eixample, les Corts i Sarrià – Sant Gervasi seguiran amb majoria de CiU. Els convergents retenen 50 dels 66 consellers de districte que ostentaven el 2011.

La comparativa entre les eleccions municipals del darrer diumenge amb les de 2011 mostren alguns canvis en els consells de districte. Destaca, per exemple, que fa quatre anys CiU va guanyar en quatre districtes: Eixample, les Corts, Sarrià – Sant Gervasi i Gràcia. A Ciutat Vella i Sants-Montjuïc CiU i PSC van empatar en nombre de consellers i a Sant Martí, Sant Andreu, Nou Barris i Horta–Guinardó va guanyar el PSC. Els quatre districtes on el 2011 va guanyar el PSC ara es trobaran a mans de BComú.

Una altra diferència remarcable entre els resultats del 2011 i els d’aquest 2015 és la representació que tindrà, als consells de districte, ICV-EUiA, partit vinculat a BComú. En les eleccions de 2011 van obtenir representació en tots els consells de la ciutat, però amb un màxim de tres consellers a Ciutat Vella, l’Eixample,Sants-Montjuïc, Gràcia i Sant Martí.