La crisi del coronavirus i el consegüent confinament de la població van aturar en sec totes les sessions de participació ciutadana presencials. Aquest dijous, 18 de juny, els districtes de Ciutat Vella i de Sants-Montjuïc han reprès les audiències públiques entre els regidors dels districtes i el veïnat.

L’Ajuntament ofereix dues opcions per poder seguir aquestes sessions: de manera presencial amb cita prèvia a la sala de plens del districte o per “streaming” a través del web Decidim.barcelona. Els assistents virtuals podran traslladar les seves preguntes a través de la plataforma Decidim.barcelona amb una antelació de, com a mínim, 24 hores abans que se celebri la sessió. Aquestes qüestions les llegirà durant l’audiència una persona de l’equip tècnic del districte.

Calendari de les audiències públiques de districte

Durant les pròximes setmanes i fins a principis de juliol, s’aniran celebrant aquestes trobades entre els regidors i el veïnat a la resta de districtes. Les sessions previstes següents es faran al districte de Gràcia, el 25 de juny, i a Sarrià – Sant Gervasi, el 30 de juny. Durant els mes de juliol, serà el torn d’Horta-Guinardó i Nou Barris, les dues sessions se celebraran el dia 6 de juliol, i posteriorment es faran les trobades a l’Eixample el dia 8 i a les Corts el 9. La resta de calendari està pendent de confirmar.