El nou acord de govern entre Ada Colau i Jaume Collboni ha fet una repartició equitativa de les regidories de districtes entre Barcelona en Comú i el PSC: cinc seran per als comuns i les altres cinc, per als socialistes. Per exemple, la formació de Colau es quedarà amb Ciutat Vella, mentre que el PSC tornarà a tenir la regidoria de Nou Barris després de vuit anys.

Aquí pots consultar els regidors dels 10 districtes de Barcelona.

Ciutat Vella – Jordi Rabassa (BComú)

Va ser durant el mandat anterior mà dreta de Gala Pin, aleshores regidora de Ciutat Vella, com a conseller tècnic del districte.

L’Eixample – Jordi Martí (BComú)

Jordi Martí també serà regidor de Presidència i Pla de Barris i Pressupost els pròxims quatre anys.

Sant Andreu – Lucía Martín (BComú)

Lucía Martín també estarà al capdavant d’Habitatge i Rehabilitació. Ha estat diputada d’En Comú Podem al Congrés dels Diputats.

Gràcia – Eloi Badia (BComú)

El districte de Gràcia tindrà Eloi Badia com a regidor per segon mandat consecutiu.

Sants-Montjuïc – Marc Serra (BComú)

A banda de la regidoria de Sants-Montjuïc, Marc Serra també es farà càrrec de l’Àrea de Transparència i Drets Civils.

Les Corts – Xavier Marcé (PSC)

Xavier Marcé va ser una de les novetats de la llista del PSC. N’ocupava la posició número set en les eleccions municipals del 26 de maig.

Sarrià – Sant Gervasi – Albert Batlle (PSC)

Albert Batlle és un dels noms forts del nou govern municipal, ja que a banda de ser el regidor de Sarrià – Sant Gervasi serà tinent d’alcalde de Seguretat.

Horta-Guinardó – Rosa Alarcón (PSC)

Rosa Alarcón estarà al capdavant de la regidoria d’Horta-Guinardó i també tindrà una àrea del govern municipal: Mobilitat.

Sant Martí – David Escudé (PSC)

David Escudé estarà a la regidoria de Sant Martí, que haurà de compaginar amb la seva tasca al capdavant de l’Àrea d’Esports.

Nou Barris – Marga Marí-Klose (PSC)

Marga Marí-Klose serà la regidora de Nou Barris. Els socialistes finalment s’han quedat amb aquest districte, on van guanyar en les municipals.