Cap dels tres regidors de la CUP Capgirem Barcelona no repetiran a l’Ajuntament el mandat següent. Maria Rovira ha assegurat que “no ens presentarem per encapçalar cap candidatura”, però ha deixat la porta oberta a sumar-se a la llista cupaire en una posició “que tingui possibilitat de sortir amb representació a l’Ajuntament”.

El membre del secretariat municipal de la CUP Manel Zamorano ha explicat que seran les assemblees territorials del partit les que proposaran noms per formar la llista. Els noms es donaran a conèixer al gener i una assemblea posterior en decidirà l’ordre. Fonts del partit asseguren que hi ha una cosa assegurada: la cap de llista serà una dona.

Sobre la possibilitat d’integrar-se en una llista independentista unitària, Maria Rovira ha reiterat que “no en compartim la dinàmica” perquè “sense un projecte concret, no són candidatures que sumin”. En aquest sentit, Rovira ha sentenciat que cal “un projecte independentista, però també rupturista, anticapitalista i feminista”.