Les regidores de Ciutadans a l’Ajuntament de Barcelona Noemí Martín i Julia Barea han valorat positivament la llista del partit a les eleccions municipals 2023 tot i que ni elles ni el líder del grup, Paco Sierra, no en formen part. Barea ha lamentat, això sí, que la candidata de Cs, Anna Grau, argumentés que no compta amb cap regidor del partit perquè ha après dels “errors del passat”.

En una roda de premsa al consistori, Julia Barea ha explicat que es posarà en contacte amb Anna Grau perquè li expliqui què significa ser “errors del passat” quan tant ella com Noemí Martín encara estan afiliades a Ciutadans. “Hi estarem fins a l’últim moment, perquè és la nostra manera de fer i treballar, i lluitarem per Ciutadans fins a l’últim dia”, ha afirmat la regidora.

Barea ha destacat que a la llista de Ciutadans hi hagi persones que han treballat per al partit des dels inicis i hi veu “un reconeixement molt positiu”. La relació entre el grup municipal i la candidata Anna Grau no és bona arran de la revolta interna que va fer plegar la candidata anterior, Luz Guilarte. Des que va guanyar les primàries per ser cap de llista, Grau i els regidors s’han anat intercanviant acusacions.