L’Assemblea Nacional Catalana, els CDR i la CUP tenen aquest dijous el seu propi centre de recompte de dades sobre les eleccions al Campus de la Comunicació-Poblenou de la Universitat Pompeu Fabra. El projecte Tu votes, tu comptes pretén fer un recompte propi i garantir, així, que sigui just, alhora que servirà per obtenir dades a temps real dels resultats electorals. A mitja tarda, han donat a conèixer la participació estimada, que segons el seu recompte ja suposa el 55 %.

Els organitzadors han assegurat que són conscients que van més lents que no pas l’Estat a l’hora de rebre les dades i saber la participació. Cal recordar que aquest recompte s’ha fet gràcies a la participació de més de 4.000 voluntaris. Les entitats tenen fins a 4.000 persones desplegades per col·legis electorals de tot Catalunya recollint dades i traspassant-les a través d’una aplicació. A més, també hi ha 250 persones que s’encarreguen de rebre i transferir aquestes dades, i 35 coordinadors vetllen perquè el funcionament sigui òptim.

Asseguren que poc després que tanquin els col·legis electorals ja podran disposar dels resultats de les eleccions. Serà en aquell moment quan es concentrin a la UPF el gruix de voluntaris en actiu, prop de 300. També han activat un web per anar seguint els resultats.