RAMON GARCIA-BRAGADO, extinent d'alcalde d'Urbanisme "Sempre he pensat si això m'agafa als 35 anys m'ensorra per tota la vida i, per sort, m'arriba aquesta acusació en un moment de la meva vida professional en què he fet moltes coses i, per tant, no es pot llençar a les escombraries tot el que un ha fet. No sóc innocent des que ho diu la sentència. Jo he sigut innocent des del primer dia. Ha sigut un procés lamentable perquè les conclusions a què arriba la sala després d'un judici oral que ha durat un mes estaven cantades. Vol dir que eren conclusions evidents des del primer moment. Era la millora de la zona i del Palau de la Música. Era per millorar l'entorn del Palau de la Música i aquest és un desig manifestat per tots els alcaldes que ha tingut Barcelona, perquè es va començar a fer un pla amb l'alcalde Maragall i a partir d'aquí tots han tingut aquest interès. Jo no sé si la condemna que li han posat d'un any és molta o poca perquè és una situació que desconec. El que sí dic és que aquesta no és la condemna de Millet i Montull que espera el poble de Catalunya i que esperem tots. Aquesta condemna de Millet i Montull s'haurà de produir en el cas del saqueig del Palau de la Música."

Ramon Garcia-Bragado s’ha mostrat contundent a l’entrevista de ‘BTV notícies matí’ amb el procés judicial pel cas de l’hotel del Palau, en el qual l’exregidor es va defensar dels delictes de falsedat documental i prevaricació que li imputaven: “Ha estat un procés lamentable perquè les conclusions a què arriba la sala després d’un judici oral que ha durat un mes estaven cantades”, ha dit.

La construcció del hotel “era d’interès públic”

Garcia-Bragado s’ha ratificat en la idea que la construcció de l’hotel del Palau de la Música era una qüestió d’interès públic “manifestat per tots els alcaldes que ha tingut Barcelona”. L’excap d’Urbanisme s’ha referit als suports que va rebre el projecte ja des del mandat de Pasqual Maragall fins al darrer govern socialista, que servia per “millorar els entorns”.

“Esperem la condemna del saqueig del Palau”

El que no ha volgut valorar Bragado ha estat la condemna a un any de presó a Fèlix Millet i Jordi Montull, per delicte de tràfic d’influències en la tramitació urbanística de l’hotel: “No sé si un any és molt o poc”. En canvi, sí que ha dit que “la condemna que esperem tots és la del saqueig del Palau de la Música”.