Alguns ciutadans es queixen a través de les xarxes socials de la mala ventilació que hi ha en alguns col·legis electorals. Precisament, la ventilació d’aquests espais és una de les mesures que s’apliquen per evitar contagis de la covid-19 en aquestes eleccions del 14-F. Cada ajuntament s’ha encarregat de la preparació del material dels col·legis electorals, de manera que hi ha diferències en el lot de la mesa electoral segons el municipi.

Un dels usuaris de Twitter es queixa del “patiment dels membres de les meses” del Casal de Barri del Raval per la manca de ventilació de l’espai on s’estan fent les votacions.

Sense les mascaretes adequades

Aquest mateix usuari també ha explicat a betevé que no hi ha safata per dipositar el DNI perquè no l’hagin de manipular des de les meses, i que tampoc no hi ha pantalles de separació amb els votants. A més, denuncia que no hi ha cap responsable de Salut, que els han pres la temperatura perquè hi ha insistit i que les mascaretes no són d’ús mèdic.

Detall de les mascaretes que s’han ofert als membres de la mesa

Un altre usuari també es queixa de manca de ventilació i de mesures de seguretat al Casal Civic Sant Martí. Assegura que les mesures “són mínimes” i que els ciutadans que van a votar entren i surten per la mateixa porta. També hi ha queixes d’un substitut d’una de les meses de l’Escola Tibidabo. Assegura que “pràcticament no hi ha ventilació” i que falta material de seguretat i safates per dipositar el DNI.

Els votants, satisfets

L’opinió dels membres de les meses contrasta amb la de molts votants que es feliciten per les mesures de seguretat que s’estan aplicant.